Festival Info

Concept

Op 20 & 21 september komt op steenworp afstand van het oude LEF! Festival terrein, Het Wilde Woud tot leven. 

Aan de bosrand zijn al zachte muzieknoten te horen, maar diep in de bossen is het echte feest gaande. Vier stages doemen op tussen de takken, feestende mensen, gezellige sfeer en heerlijke bosgeuren.

Hoepelend met een drankje in je hand, of liever op een knus plekje genieten van een speciaalbiertje? Beerpong XL met jouw vrienden of vooraan bij The Dirty Daddies? Bij Het Wilde Woud is het allemaal mogelijk.


Tijd

Vrijdag 20 september
20:00 - 01:00

Zaterdag 21 september
14:00 - 01:00

Entree sluit op beide dagen om 23:00


Terrein

Natuurgebied 'De Hei' in Berghem wordt omgetoverd tot een waar festivalterrein, midden in de bossen. Met 4 verschillende stages, verrassende area's en ludieke activiteiten is er genoeg te ontdekken op het festival. Liever een stille genieter, dat kan ook zeker, in de knusse hoekjes kun je optimaal genieten van jouw speciaalbiertje of cocktail.

HWW_Plattegrond (1)


Line-up

Met een mooie variatie aan artiesten, wordt het op het Wilde Woud voor iedereen één groot feest! O.a The Dirty Daddies, Snollebollekes, CH!PZ en Dude zullen plaats nemen op de verschillende stages. Houd onze socials in de gaten voor de overige namen..


Legitimatie

Op de vrijdag is de minimumleeftijd voor Het Wilde Woud 17 jaar. Op de zaterdag is de minimumleeftijd 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee! Hieronder valt een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Een kopie is niet geldig!


Tickets

Vrijdag 20 september 2019

Uitverkocht! Vlugge Vos Ticket € 13,50
Regular Ticket € 18,50

Zaterdag 21 september 2019

Uitverkocht! Roedel Ticket (8 personen) € 114,00
Uitverkocht! Vlugge Vos Ticket € 23,50
Regular Ticket € 28,50

Combi Tickets (Vr. & Za.)

Uitverkocht! Vlugge Vos Ticket € 30,00
Regular Ticket € 35,00

*Prijzen zijn exclusief transactiekosten

Koop je ticket hier!